Міжнародний день сім’ї та день матері.

Шанування матері — один з найсвятіших обов'язків людини і неоплатних боргів дітей. Вона нас зростила, виховала, навчила добру, леліяла, любила. І як же не відплатити їй пошаною, любов'ю, ласкою і допомогою. А, власне, тільки цього на старості літ і хочуть від нас наші мами. Чим більша наша любов до матері, тим святіше і радісніше наше життя.
Мати. Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій грішній землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського.
За великим рахунком, чужих дітей не буває. Адже, як відомо,
вони - наше майбутнє. На жаль, обділені діти, відчувають свою неповноцінність і беззахисність, часто зневірюються у справедливості суспільства та сенсі подальшого життя. Тому ми дорослі, зі свого боку маємо докласти максимум зусиль для того, щоб не допустити втрати віри, любові та надії у дітей, яким не пощастило з біологічними батьками.
Сьогодні день сім'ї - день наших з Вами родин. Адже саме сім'я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі.
Вітаємо Всіх зі святом! Зичимо Всім батькам міцного здоров’я, успіхів терпіння і мудрості. Безперечно щасливі діти ростуть тільки в дружній сім’ї! Від рівня культури та благополуччя сім’ї залежить культура та майбутнє нації!

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *