День Святого Миколая

Святий Миколай є покровителем дітей, хворих, бідних і беззахисних, опікується сиротами. Він здавна в нашого народу наділений великою пошаною. Миколині свята в Україні проводилися урочисто.

Наслідуючи народні традиції в нашому районі 18 грудня 2017 року службою у справах дітей районної державної адміністрації організовано свято, присвячене Дню Святого Миколая, Новорічним та Різдвяним святам для дітей пільгових категорій. На свято були запрошені діти з прийомних сімей, дитячого будинку сімейного типу та їх батьки. Від керівництва району їх привітали голова районної ради Г.Ю. Лазарєв і перший заступник голови районної державної адміністрації
І.Б. Гаплєвська. Перед родинами з концертними номерами виступили юні артисти та вихованці дитячого будинку сімейного типу. Всі діти отримали солодкі подарунки, теплі ковдри, та фруктові набори від керівників району, об’єднання промисловців та підприємців Дергачівського району.

Так Святий Миколай через своїх помічників подарував радість дітям.
А щасливими  цього дня були і ті, що отримували подарунки, і ті, що їх робили. Бо найбільше щастя в житті – це робити добро.

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *