«Подорож у країну мрій»

Щороку в перший літній день ми відзначаємо радісне свято – Міжнародний День захисту дітей. Так відбулося і цього року.

Урочисте відкриття свята розпочалося привітальними словами першого заступника голови райдержадміністрації Гаплєвської І.Б., голови районної ради Лазарєва Г.Ю., помічника народного депутата України Кацуби В.М. Луханіна А.М., першого заступника Дергачівського міського голови
Кисіля В.Ю.

Вони щиро привітали всіх присутніх зі святом Міжнародного дня захисту дітей – свята радості та одвічної надії. Адже саме в дітях хочеться бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Наші діти – це найдорожче, що у нас є. Якими вони виростуть, такою буде і наша майбутня держава. Закликали всіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Святково-розважальне дійство проходило біля районного Будинку культури, де відбувся святковий концерт юних артистів та конкурсна програма. Невгамовні діти один поперед одного брали участь у конкурсах: стрибали, ганяли м’яча та забивали голи, за що отримали заохочувальні призи та море позитивних емоцій.

Діти мали можливість пострибати на безкоштовних батутах, побавитися зі звірятами в контактному «Фельдман екопарк», отримати масу задоволення від шоу мильних бульбашок, мали можливість уявити себе у ролі майбутніх вершників, осідлавши величних спортивних коней та почувати себе юними принцами та принцесами у казці завдяки Малоданилівській кінно-спортивній школі. Також було презентовано інтерактивне розважальне шоу з фокусами, де діти мали можливість побувати у ролі хімічних винахідників.

За підтримки народного депутата України Кацуби В.М. дітям було символічно вручено повітряні кульки.

Під патронатом першого заступника міського голови Кисіля В.Ю було відкрито дитячий майданчик біля Будинку культури, дітей розважали мультиприкаційні герої і кожна дитина отримала кольорову гелеву кульку.

Не обійшлося і без традиційного конкурсу малюнків на асфальті, де дітки могли дати волю своїм фантазіям. Оцінювати суворо такі творіння організатори конкурсу не бралися, адже запал в очах та радісні посмішки на обличчях дітей і їх батьків – ось найбільша нагорода.

Щирі слова подяки висловлюємо благодійникам за надану фінансову допомогу в організації і проведення дитячого свята:

Народному депутату України Фельдману Олександру Борисовичу та колективу «Фельдман екопарк»

Директору акціонерного товариства «Хладопром» Баришевському Олексію Володимировичу

Керівнику товариства з обмеженою відповідальністю «Сват» Сироті Павлу Григоровичу

Директору приватного підприємства «Кінг смак» Паронікяну Армену Зограбовичу

Заступнику директора товариства з обмеженою відповідальністю «Конві Україна» Дюміну Ігорю Валентиновичу

Директору Малоданилівської кінно-спортивної школи Петрушці Миколі Петровичу

Директору Дергачівського Будинку культури Бондаренко Наталії Петрівні

Керівнику товариства «Чигринов» Чигринову Миколі Михайловичу

Директору товариства «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна» Кузіній Світлані Олександрівні

Директору товариства «Олвуд» Штеренберг Дмитрію Олександровичу

Генеральному директору акціонерного товариства «Харківська бісквітна фабрика» Коваленко Аллі Орестівні

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *