Є діти, які чекають свого щастя…

 Дитині для повного та гармонійного розвитку потрібно зростати в сім’ї, в атмосфері щастя, любові та розуміння. Цю просту істину знає кожен, як і те, що не повинно бути одиноких і обділених долею дітей. Та, на жаль, вони є. Ці діти чекають свого щастя і мріють про повноцінну сім’ю.

В Україні останніми роками набувають поширення такі сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, як дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї. Доброта та любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину.

Прийомна сім’я – сім’я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Прийомні батьки – подружжя або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, які взяли на виховання та спільне проживання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Якщо ви добра людина та небайдужа до долі дітей, які залишилися без батьківського піклування, телефонуйте нам.

Всім небайдужим, хто зацікавився, просимо звертатись за відповідними консультаціями у Службу у справах дітей Дергачівської районної державної адміністрації, за адресою:62303, Харківська область, м. Дергачі, пл. Перемоги, 1, Будинок культури, 2 поверх, к. 225, 226,
тел. (05763) 3-01-49, 3-41-76

 

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *