Т Е Р М І Н О В О !
Дергачівською районною державною адміністрацією розпочато пошук об'єктів для придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, та дитячих будинків сімейного типу
Придбання житла буде проводитися за рахунок субвенції, передбаченої в Державному бюджеті України на 2019 рік. Основною метою запровадження субвенції є надання державної фінансової допомоги для сприяння реалізації прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на виховання у сім'ї або в умовах, наближених до сімейних, шляхом забезпечення місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування фінансовими ресурсами для придбання, будівництва або капітального ремонту/реконструкції житла для дитячих будинків сімейного типу, а також сприяння реалізації прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, після досягнення ними 16-ти років, осіб з їх числа до досягнення ними 23-х років, на гідні умови самостійного життя.
Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-проектні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку  сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 616).
Свої пропозиції щодо наявного житла органи місцевого самоврядування та  мешканці району можуть надавати управлінню праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації (м. Дергачі, вул. 1 Травня, 8-А) за телефоном 3-10-06 з 8-00 до 17-00 год.

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *