У Міжнародний день захисту дітей голова Дергачівської районної державної адміністрації

Володимир Усов

та заступник голови районної державної адміністрації

Костянтин Лизлов

відвідали та оглянули житлово – побутові умови вихованців чотирьох дитячих будинків сімейного типу: дитячий будинок сімейного типу подружжя Зубенків, який функціонує у с. Безруки, до якого влаштовано 9 дітей позбавлених батьківського піклування та які виховують одну рідну дитину; дитячий будинок сімейного типу громадянки Білослюдцевої С.А., який функціонує у с. Малі Проходи, де виховується 10 дітей з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; дитячий будинок сімейного типу подружжя Дегтяр, який функціонує у с. Дворічний Кут, до якого влаштовано на виховання та спільне проживання 7 дітей, позбавлених батьківського піклування, і в якому виховується двоє рідних дітей та дитячий будинок сімейного типу подружжя Юр’євих, який функціонує у м. Дергачі, в якому виховується 9 дітей, позбавлених батьківського піклування і одна рідна дитина.

Володимир Усов привітав родини зі святом та передав дітям подарунки.
«Дякую батькам - вихователям, які взяли відповідальність за виховання та розвиток дітей. Ви їх оберігаєте, даруєте їм своє тепло та такий омріяний сімейний затишок. Ви їхня опора та надія на світле майбутнє. Хочу побажати батькам – вихователям міцного здоров'я, невичерпної енергії та вдячності в очах дітей за те, що ви вкладаєте в них частину своєї душі. Дітям же хочу побажати здійснення мрій та не забувати про те добро, що дарували вам батьки – вихователі» - сказав Володимир Усов.
Дергачівська районна державна адміністрація висловлюю подяку за допомогу та співпрацю Васильченку Сергію Степановичу – директору ТОВ «Кондитерське підприємство «Сват».

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *