Вітання Костянтина Жидкова з нагоди Дня усиновлення

Шановні мешканці Дергачівщини!
Дорогі усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, патронатні вихователі!
Щиро вітаю вас із Днем усиновлення – святом людяності, милосердя, великодушності, яке Україна відзначає 30 вересня – у день пам'яті святих Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Ці імена уособлюють головні людські чесноти, втілюють ідеали мудрості й відкритого серця, здатного безмежно любити, вірити і дарувати надію. Це надзвичайно тепле свято для всієї громади і, насамперед, для батьків та дітей, які волею долі стали однією родиною.
Висловлюю слова подяки кожній дергачівській родині, яка відкрила двері своєї домівки для дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. Це прояв милосердя і великої любові до дітей.
Велика вдячність за небайдужість до дитячої долі і працівникам служби у справах дітей райдержадміністрації, представникам благодійних та громадських організацій, які дбають про те, щоб діти, які залишилися без батьківської турботи, мали родину.
Бажаю всім мирного неба над головою, міцного здоров’я і благополуччя! Нехай віра, надія і любов ніколи не залишають ваші серця та оселі!

Голова районної
державної адміністрації Костянтин Жидков

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *