18 вересня службою у справах дітей районної державної адміністрації спільно з працівником сектору ювенальної превенції Дергачівського відділу поліції ГУНП у Харківській області проведено позачерговий профілактичний рейд «Діти вулиці», з метою виявлення дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, запобігання їх бездоглядності та безпритульності, надання дітям соціального захисту.
У ході проведення рейду обстежено умови проживання 5 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, що проживають у 4 сім’ях. За результатами рейду складені відповідні акти обстеження умов проживання дітей з батьками та проведено профілактичні бесіди.
На підставі усного повідомлення працівника сектору ювенальної превенції, з метою виявлення дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, відвідано родину, у якій проживає 1 малолітня дитина. З матір’ю та батьком було проведено профілактичну бесіду, ознайомлено із законодавством України про обов’язки батьків, щодо утримання та виховання дитини та винесено офіційне попередження.

Написать ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *